Születési dátum > Számmisztika, numerológia - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Születési dátum > 7 weboldal. Kategória leírása: Születési dátum, születés idejének jelentése, elemzése.
Szponzorált linkek
Ingyen születési horoszkóp
http://ezoterikus.hu/ingyen_horoszkop.php

Add meg pontos születési adataidat: év, hónap, nap, óra, perc. Válassz országot! Helység: add meg születési helyed első 2-3 betűjét, nyomd meg a keresés gombot, s a rendszer felsorolja a lehetőségeket. Ezekből válassz! Egyéb adatokat a program automatikusan generál. Ha megvagy mindennel, nyomd meg az OK-t, s máris megkapod saját és pontos születési horoszkópodat!

Ingyen születési horoszkóp
Tudod mire születtél?
http://www.mireszulettel.hu/

A születési dátumod számmisztikai elemzése útmutatást ad neked, a problémáid megoldásához! Egyszeri és megismételhetetlen, különleges ember vagy, aki megérdemli, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet éljen, teljes anyagi bőségben! Ehhez azonban neked is meg kell tenned néhány lépést.

Tudod mire születtél?
life.hu - Kalkulátor
http://www.life.hu/life/szolgaltatasok/numerologia/index.html

A születési időpontunk megmutatja, mi a sorsunk,- azt, hogy milyen feladatot kaptunk, melyek azok a tulajdonságok, amelyek segítenek, hogy beteljesítsük a sorsunkat, és melyek azok, amelyek megnehezítik a dolgunkat. A sorsszámunk beszél arról, miben vagyunk tehetségesek, és milyen tanulási feladataink vannak, illetve, mi a legnagyobb probléma, amivel meg kell küzdenünk az életünk során.

life.hu - Kalkulátor
A születési dátumod 7 titka!
http://szammisztika.com//index.php?option=com_myblog&show=A-szuletesi-datumo ...

Bemutatom neked a születési dátumodban rejlő 7 titkot, amit mindenképp tudnod kell magadról, hiszen ez adja az egész életed alapját.

A születési dátumod 7 titka!
Mi a személyes éved?
http://ezoterikus.hu/hir.php?id=10242

Szeretnéd megismerni a személyes éved számát és a benne rejlő lehetőségeket? Most még számolnod se kell, hisz kalkulátorunk megteszi helyetted!

Mi a személyes éved?
Szerencse kalkulátor
http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=4137

Mikor születtél? Olyan a szerencséd! Szerencseszám kalkulátor. Születésed dátuma minden szerencsét hozó számról, színről, évről, bolygóról, kőről és fémről felvilágosítást ad.

Szerencse kalkulátor
Mi voltál előző életedben?
http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=3128

Mi lehettél előző életedben? Derítsd ki játékos programunk segítségével!

Mi voltál előző életedben?
Hirdetések
Oldal leírása
szammisztika.wyw.hu: Számmisztika katalógus - numerológia, numerológus, sorselemzés, ezoterika. Számmisztika online, névelemzés, kalkulátorok, számmisztikai elemzések.
Gyűjteményünkben 113 válogatott számmisztika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 113 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25468