Számok, számok jelentése, szimbólumok > Számmisztika, numerológia - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Számok, számok jelentése, szimbólumok > 9 weboldal. Kategória leírása: Számok, számok jelentése, szimbólumok, szerencseszámok.
Szponzorált linkek
Grafológia és a számok
http://www.lelkititkaink.hu/grafologia_szamok.html

A kézírásokban megjelenő szimbólumoknak kiemelt jelentősége van. A számszimbolika az írásmintában fellelhető számoknak tulajdonít értelmet: olyan betűvariációknak, amelyek egy számot jelenítenek meg. Nézd meg saját, családtagjaid, barátaid írását hogy felfedezel-e bármilyen számot benne. Itt megtalálod a magyarázatot az egyes számjegyeknek tulajdonított jelentésekről. Ha próbát szeretnél tenni, vegyél elő saját írásodból egy mintát, és vizsgáld meg, találsz-e kézírásodban a számjegy szimbólumok közül. Jó szórakozást!

Grafológia és a számok
A 22-es mesterszám
http://www.asztralfeny.hu/szammisztika/mesterszam.php

A 22-es számot mester számnak nevezzük, mivel aki megvalósítja az általa hordozott feladatot, az tényleg mester lesz, a saját életének a mestere. Ez a szám két darab 2-es szintéziséből, hatványából áll elő. A 2-es szám jelentése a pitagoraszi számmisztika szerint a "egység helyett a kétség". A 22-es szám ezt a hatást hatványozva hordozza magában. A benne rejlő feladat, hogy stabil talajt találjunk a lábunk alatt, megbízzunk önmagunkban és a sors gondviselésében. A 2-es alapvető problémája, hogy állandó visszaigazolást keres a világból, mivel álladóan kétségek gyötrik saját életével kapcsolatban...

A 22-es mesterszám
Számok jelentései
http://ezotv.hu/erdekessegek/szamokjelenteseiaszammisztikaban

Az első és nagyon fontos azám, ami létünket meghatározza, az un. Életszám, születési szám, a születési év, hónap, nap összeadva. Az összeadást értelemszerűen addig kell folytatni, amíg egy jegyű számot nem kapunk, vagy ha esetleg 11-et, vagy 22-őt kapunk, mert ezek mesterszámok.

Számok jelentései
Nulla a születési dátumban
http://www.tisztalelekmuhely.hu/nulla-a-szuletesi-datumban

Különleges jelentéssel bír, ha nulla is szerepel a születési dátumunkban. A helyétől függően mutatja, hogy hol, milyen területeken lesz változatos, fordulatokkal teli az életünk, hol számítsunk elkerülhetetlenül változásra, átalakulásra, akár életünk során többször is.

Nulla a születési dátumban
A misztikus 7-es szám
http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=4&cid=556

Vajon miért pont hét napból áll egy hét? És miért hét szín alkotja a szivárványt? Véletlen-e, hogy hét feje van a sárkánynak, és hetedhét országot bejárva lehet csak legyőzni? Egyszerű véletlenek ezek, vagy valamiféle misztikum övezi a hetes számot?

A misztikus 7-es szám
Miért rossz szám a 13-as?
http://www.astronet.hu/vallas-es-tudomany/tudomany/miert-rossz-szam-a-13-as- ...

Amikor a naptár tizenharmadikát mutat, még azoknak is kellemetlen érzésük támad, akik nem babonásak. Nem szívesen időzítünk fontos találkozókat, elintéznivalókat erre a napra. Vajon miért lett mumus a tizenhármas? És mi áll a többi, jól ismert babona hátterében?

Miért rossz szám a 13-as?
Rettenetes péntek 13 és társai
http://eletmod.transindex.ro/?cikk=74

Utánanéztünk, hogy is állunk ezekkel az apróságokkal. Mint kiderült, a legtöbb babona ősi vallási-misztikus képzetek burjánzása. Hogy Amerikában nincs 13. emelet, az valahol a zsidó számmisztika következménye!

Rettenetes péntek 13 és társai
A Feng Shui titkos számai
http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=259

A kínai emberek a Feng Shui mellett mélyen hittek, s a mai napig hisznek a számok varázslatos erejében. Mint minden a természetben, a számokat is a jin és a jang elvéhez kötötték.

A Feng Shui titkos számai
Összetett számok jelentése
http://kinai-horoszkop.hu/cikkek/osszetett-szamok-szammisztika

Mindig érdekes és elgondolkodtató, hogy miként is alakult az összetett számok jelentése. Az öszzetett számok vizsgálata is sok érdekes tényre vezette a matematikusokat és a numerológusokat egyaránt.

Összetett számok jelentése
Hirdetések
Oldal leírása
szammisztika.wyw.hu: Számmisztika katalógus - numerológia, numerológus, sorselemzés, ezoterika. Számmisztika online, névelemzés, kalkulátorok, számmisztikai elemzések.
Gyűjteményünkben 113 válogatott számmisztika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 113 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25468