Numerológus > Számmisztika, numerológia - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Numerológus > 14 weboldal. Kategória leírása: Numerológus, számmisztika, elemzők.
Szponzorált linkek
Pozsonyi Ezoterikus Műhely
http://www.ezoterikusmuhely.eoldal.hu/

Az Ezoterikus Műhelyt azzal a céllal hoztuk létre, hogy legyen egy hely, ahol találkozhatnak azok akik egy tudatosabb életre vágynak, ahol megpihentnek, megnyugodhatnak, ahol erőt, szeretett kaphatnak. Fényt szeretnénk vinni mindennapi életükbe. Egy olyan helyet ahol megnyílhatnak, tapasztalhatnak, elhozhatják és megoszthatják másokkal tapasztalatikat. Tanfolyamaink családias hangulatú, változásra - változtatásra kész embereknek szólnak. Képzések: Numerológus, arcelemzés, talpelemzés, kínai számmisztika, álomfejtő képzés...

Pozsonyi Ezoterikus Műhely
Dr. Kézdi Andrea
http://www.sophiastudio.hu/dr_kezdi_andrea/

Sophia Stúdió - Dr. Kézdi Andrea numerológus. Minden ember életében eljön a pillanat, amikor felteszi az élet nagy kérdéseit magának: Ki vagyok? Honnan Jöttem? Mi a célja az életemnek, és általában egy ember életének? Van-e túlvilág? Csak egyszer élünk? Mennyire előre megírt forgatókönyv az életünk? Van-e szabad akarat? Van Isten? Milyen erők mozgatják a világot?

Dr. Kézdi Andrea
Numerológusok, Ezoterikus Segítők Országos Egyesülete
http://www.ezosegitseg.hu/

Egyesületünket, a Numerológusok, Ezoterikus Segítők Országos Egyesülete-t azért hoztuk létre, hogy az útkeresők, segítségre szorulók és bárki számára, az ezotéria és alternatív gyógyászat kínálta lehetőségeket, egyhelyen, elérhető közelségbe hozzuk.

Numerológusok, Ezoterikus Segítők Országos Egyesülete
Schmidt Leonóra
http://emberangyalok.hupont.hu/

Schmidt Leonóra - asztrológus, numerológus, ezoterikus pszichoterapeuta.

Schmidt Leonóra
Keul Ildikó, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop/szammisztika.php

Számmisztika alkalmazásával, útmutatást kaphat a személyiség fejlesztéséhez.

Keul Ildikó, Bp 18. ker.
Kiss Zoltán Zéro
http://www.kisszoltanzero.hu/

Kiss Zoltán Zéro numerológus weboldala. A Numerológiában a születési számaink és nevünk betűinek számértékei a Sorsunkat, Küldetésünket, Személyiségünket mutatják. Minden Mindennel összefügg, és ez Több, Mint Érdekes!

Kiss Zoltán Zéro
Fazekas Tibor
http://www.ezosegitseg.hu/segitok/fazekas-tibor

Foglalkozás: numerológus, újságíró, jogi képviselő, egyesületi titkár. Tevékenységi kör: Pitagoraszi számmisztikát alkalmazva, komplett személyiség meghatározás, cégeknek is. Esetenkénti jogi tanácsadás. Én így próbálok segíteni.

Fazekas Tibor
Numerológus képzés
http://www.edenkozpont.hu/index.php?option=content&task=view&id=282

Az Éden Felnőttképző Központ természetgyógyászati és ezoterikus tevékenységgel foglalkozó szolgáltató és oktatási intézmény.

Numerológus képzés
Zemlényi-Kovács Erika
http://www.gazdagnok.hu/2011/02/13/szamaink-sorsunk-hivatasunk-es-a-penz-val ...

Számaink, Sorsunk, hivatásunk – és a pénz. Válaszol: Zemlényi-Kovács Erika numerológus, Bach-virágterapeuta, a GazdagNők 6. Mitől dől a lé? című női pénzügyi konferenciájának egyik előadója...

Zemlényi-Kovács Erika
Juhászné Vukov Aranka
http://www.kristalykapu.hu/site/index.php?option=com_content&view=article&id ...

Juhászné Vukov Aranka, parapszichológus, numerológus. Ha nem tud dönteni egy fontos kérdésben, ha tanácstalan, nem tudja, mit kellene tennie, a lélekgyógyászatban hatásos segítséget nyújt a jóslás, sorselemzés, asztrológia, és számmisztika együttes alkalmazása. Nagyon fontos tudni a lelki bajok eredetét, okát, hiszen ha a lélek megbetegszik, attól lesz beteg a test is! Munkaterületem: spirituális gyógyítás, jóslás, asztrológia, számmisztika, földsugárzás-mérés, mélylélek-utazás, helyes út keresés. Tanfolyamok: számmisztika és jóslás-kártyavetés tanfolyamok kedden és csütörtökön 17-19 óráig. Kristálykapu egészségközpont.

Juhászné Vukov Aranka
Schilling Péter - Életvezetési tanácsadó
http://www.szammisztika.com/index.php?option=com_content&task=view&id=536

18 éves kora óta foglalkozik az emberi élet, az önismeret és a spiritualitás témáival. Életvezetési tanácsadó, "Az örömteli élet" szakértője. A „Használati útmutató az élethez” című személyre szóló számmisztikai elemzéssel, aminek Péter a szerzője már közel 10.000 hozzád hasonló útmutatást keresőnek nyújtott segítséget párkapcsolati, anyagi és egyéb magánéleti problémáik megoldásához.

Schilling Péter - Életvezetési tanácsadó
Nagy Ivett Dorina
http://nagy-ivett.gportal.hu/

Nagy Ivett Dorina - Bach virágterapeuta, tibeti hangterapeuta, numerológus.

Nagy Ivett Dorina
Spirit Magister
http://www.spiritmagister.hu/index.php?pid=316&nav=

Születési energia- és sorselemző, numerológus képzés. Mindannyian céllal születünk a Földre. Ha nem ismerjük ezt a célt, vagy nem találjuk az eléréséhez vezető utat, akkor energiánkat elpazaroljuk, amit boldogtalanságként élünk meg. A numerológia és a kineziológia módszereivel mindenki számára megismerhetővé válik, hogy milyen céllal érkezett ebbe a világba, és hogyan érheti el ezt a célt. Felismerhetővé válnak az önmegvalósítást, kiteljesedést akadályozó és támogató erők, képességek, lehetőségek. Iskolánk komplex képzésében az elméleti ismereteket olyan tapasztalatokkal egészíthetik ki a hallgatók, amelyek túlmutatnak a személyiség eddig megismert szintjein. Spirit Magister - Alternatív Természettudományi és Lélekismereti Szabadegyetem Oktatási Központ.

Spirit Magister
Tekes Katalin numerológus
http://www.gradyeleletiskola.hu/numerologiai-elemzes

A numerológia tükröt állít elénk, melybe sokszor nem könnyű belenézni! Segítségével felismerhetjük életfeladatunkat, megtalálhatjuk helyünket a világban. Elindulhatunk a változás útján, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal és a világgal. Az elemzés mindig személyre szabott, a gyermekkorból indulva, a jelen személyiségjegyeit elemezve, a közeli és a távolabbi jövőre vonatkozó iránymutatásokkal zárul... Ha úgy érzi, szeretné még jobban megismerni önmagát és könnyebbé tenni az életét, szeretettel várja egy elemzésre: Tekes Katalin numerológus. Gradyel ÉLETiskola - Tanfolyamok, szolgáltatások.

Tekes Katalin numerológus
Hirdetések
Oldal leírása
szammisztika.wyw.hu: Számmisztika katalógus - numerológia, numerológus, sorselemzés, ezoterika. Számmisztika online, névelemzés, kalkulátorok, számmisztikai elemzések.
Gyűjteményünkben 113 válogatott számmisztika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 113 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25468