Számmisztika, numerológia > Számmisztika, numerológia - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Számmisztika, numerológia > 14 weboldal. Kategória leírása: Numerológia, számmisztika fogalmak, portálok.
Szponzorált linkek
Spirituális szakmai képzések
http://e-s-a.hu/

Egész-ség Spirituális Akadémia - Spirituális szakmai képzések.

Spirituális szakmai képzések
Numerológiai könyvek
http://ezokonyvek.hu/numerologia_szammisztika

A numerológia-számmisztika segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kaphatunk olyan kérdésekre, mint, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk, vagy sorsfeladatunk.

Numerológiai könyvek
Numerológia és asztrológia kapcsolata
http://www.szammisztika.hu/cikkek/numerologia-szammisztika-kapcsolat-asztrologia

E két tudományág több szállal is kapcsolódik egymáshoz. Tulajdonképpen, ahogy megismered a numerológia rejtelmeit, észre fogod venni, hogy személyes sorsszámod alapján való jellemzés hasonló az asztrológiai jegyedhez tartozó karakterisztikához. Asszociációs rendszerükben szintén közös, hogy a szakemberek születési dátumot veszik alapul a személyiségre való következtetéseikhez. Az ötös sorsszámmal rendelkező személyek hajlamosak a gyors hangulatváltásra és mindig érdekli őket minden új információ, nem is szólva a pletykákról. Ez az elemzés igen hasonlít az Ikrek jegyűek karakterisztikájához...

Numerológia és asztrológia kapcsolata
A számok tudománya
http://hu.ezo.tv/cikkek/a-szamok-tudomanya.html

Már ősidők óta tanulmányozzák a számok rejtett jelentését és hatalmát Ahogy az asztrológusok a bolygókon és a zodiákus jegyein, keresztül tárják fel a kapcsolatokat, értékelik az energiákat, a kisugárzásokat és így közelítik meg a jövőt, a numerológusok a számokhoz fordulnak segítségért. „Nomen est omen” - „A név kötelez” a régi rómaiak szentül hitték. A név elárulja azt, hogy amilyen valójában az aki előttünk áll. És azt is, hogy az idő múlásával milyenné válik majd.

A számok tudománya
Számmisztika - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A1mmisztika

A numerológia vagy számmisztika számokkal foglalkozó ezoterikus rendszer. Alapvetése, hogy a számok nem csak mennyiségi, hanem minőségi mutatóval is rendelkeznek. Minden egyes számhoz jelentést társít. A mai numerológiai nézetek Püthagoraszt jelölik történelmi kiindulópontként.

Számmisztika - Wikipédia
Püthagorasz
http://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%BCthagorasz

Püthagorasz ión származású, preszókratikus filozófus és matematikus, a püthagoreus filozófiai iskola megalapítója. Nevét ma a matematikában a Pitagorasz-tétel viseli (bár azt minden bizonnyal nem ő fedezte fel és bizonyította először). Tanítványaival máig ható eredményeket ért el a csillagászatban, a matematikában és a zeneelméletben. „A számok atyja” néven is emlegették, mert a püthagoreusok számára a legfontosabb (és tulajdonképp az egyetlen) tudomány a matematika volt: azt tanították, hogy minden dolog kulcsa a számokban rejtezik.

Püthagorasz
Mi a számmisztika?
http://www.asztralfeny.hu/szammisztika/szammisztika.php

A számmisztika az önismeret eszköze. Megismerhetjük általa, hogy mi végre születtünk a Földre, mi az Isteni küldetésünk, amit végre kell hajtanunk. Az ősi számmisztikai rendszer, amit Pitagorasz is használt 1-től 10-ig írja le az emberi fejlődés lépcsőit. Ezeket az állomásokat más szóval archetípusoknak vagy őstípusoknak nevezzük. Az asztrológia, a másik ősi rendszer szintén archetípusokkal, a 12 zodiákussal írja le az emberi fejlődés egyes szakaszait. Ezek az archetípusok a jelen korban már nem léteznek az ősi letisztult formákban, hanem azok egymással alkotott elegyeit, vagy aspektusait értelmezhetjük őket.

Mi a számmisztika?
Mi is a numerológia?
http://www.ezosegitseg.hu/tevekenysegek/multelemzes/mi-numerologia-teljes-anyag

A numerológia, másnéven számmisztika, olyan okkult tudomány mely a számok mennyiségi értelmezésén kívül, egyfajta minőségi jellemzőket társít a számokhoz. Ezen túlmenően figyelembe veszi az adott szám helyét is egy ősidők óta finomuló rendszerben. Már az óperzsa birodalom idején foglalkoztak a számok többirányú (nem csak mennyiségi) megközelítésével. A számmisztikában a számok mint jelképek jelennek meg. Nem misztikusabb ez a tudomány mint pl. az anatómia. Kitartással, némi intuícióval, szorgalommal ez is megtanulható mint bármi e világon.

Mi is a numerológia?
Kínai számmisztika
http://www.ezoterikusmuhely.eoldal.hu/cikkek/kinai-szammisztika.html

A kínai számmisztika nagyon hasznos mindennapi életünkben. Segítségével képesek vagyunk gyorsan képet alkotni bárkiről, akinek ismerjük a születési dátumát. Az ókori Kínában nagy tisztelet övezte az ötös számot, és a Lo su négyzetben a tekintélyes középső helyet foglalja el...

Kínai számmisztika
A számok segítő ereje
http://nagy-ivett.gportal.hu/gindex.php?pg=19730844

Numerológia, a számok segítő ereje. A számmisztikának többféle értelmezése ismert, de a legtöbben Pütaghorasz görög filozófus nevéhez kötik, aki két és félezer évvel ezelőtt fogalmazta meg tézisét. Neve talán mindenki számára ismert, elsősorban a derékszögű háromszögek befogóiról alkotott elméletéről. Tanait maga is három szóban foglalta össze: "Minden dolog szám." Általuk kifejezhetőnek tartotta a kozmoszt, és helyünket is a világegyetem rendszerében. Manapság a számok az önismeret elsődleges eszközei, s ahogy az asztrológusok a bolygóállásból, a numerológusok a számokból olvasnak...

A számok segítő ereje
Numerológiai személyiségtípusok
http://www.napidoktor.hu/tart-farticle-49-11506/Te_melyik_numerologiai_szeme ...

A numerológia szerint kilenc fő szám van, így kilenc fő személyiségtípust különböztetünk meg.

Numerológiai személyiségtípusok
Összetett számok - Numerológia
http://alternativgyogymodok.hu/magazin/osszetett-szamok-numerologia

A modern numerológia a nagy számokat az 1-től 9-ig terjedő elemi számok valamelyikére redukálja a lehető legegyszerűbb és legpopulárisabb módszerrel; egyszerűen összeadják a számjegyeket. Ha az így kapott szám 9-nél nagyobb, akkor ennek jegyeit ismét össze kell adni, és az eljárást addig kell folytatni, mígnem a tizes alatti, kilenc elemi szám valamelyikét nem kapjuk eredményként. A régi numerológusok a kilenc egyszerű számon kívül ismerték az összetett számok karmikus rejtélyét is...

Összetett számok - Numerológia
Numerológiai segédlet: egyszerű számok
http://alternativgyogymodok.hu/magazin/numerologiai-segedlet-egyszeru-szamok

A segédlet használata rém egyszerű, miután felkerestük azt a számot, amelyik napon születtünk, el kell gondolkoznunk azon, hogy mennyire helytállóak vagy hamisak a leírtak, mennyi ami hasznosítható belőlük, mi a hihető és mi a megszívlelendő.

Numerológiai segédlet: egyszerű számok
Kelta numerológia
http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Keltak/Kelta%20numerologia.htm

A numerológia ősi tudományának fejlődését mindig az a kérdés hajtotta, létezik-e a Sors vagy a Végzet, ami meghatározza az ember életét. A druidák ismerték a világ rendjét, értették és fenntartották a kozmikus egyensúlyt és tisztában voltak azzal is, a sors csak lehetőségeket ad, amiket lehet és kell is befolyásolni pozitív vagy negatív irányba. Ennek egyik módszere a numerológia, amely megadja a kulcsot ahhoz, hogy változtatni tudjunk az életünkön...

Kelta numerológia
Hirdetések
Oldal leírása
szammisztika.wyw.hu: Számmisztika katalógus - numerológia, numerológus, sorselemzés, ezoterika. Számmisztika online, névelemzés, kalkulátorok, számmisztikai elemzések.
Gyűjteményünkben 113 válogatott számmisztika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 113 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25468