Top 40 legújabb link > Számmisztika, numerológia - wyw.hu

Szponzorált linkek
Kártyavetés, asztrológiai elemzés
http://www.crystalgarden.co/informacio/oldal/10/szolgaltatas

Életünk minden pillanatában döntenünk kell valamiről. A döntések meghozatalában segít a kártyavetés, a sorselemzés. A lehetséges utak közül segít kiválasztani azt, amelyik számunkra a legoptimálisabb. Azt azonban sohasem szabad elfelejteni, hogy az így nyert tudás egy lehetőség, és mindenkinek saját belátása, hogy él a lehetőséggel, vagy nem. A személyes életút ismerete jelentősen megkönnyíti a döntéshozatalt.

Kártyavetés, asztrológiai elemzés
Sorselemzés e-mailban.
http://szammisztika6.webnode.hu

Születési dátumból Sorsot elemzek. Ha megakadt az életed, ha nem tudod hova-merre? Ha pároddal csak veszekszel és nem tudod már: össze illetek-e? Vagy kíváncsi vagy arra, mit hoz az adott év... és megannyi kérdésed lenne még, nem tudsz kihez fordulni, írj nekem e-mailt és segítek megtalálni Önmagad. Több száz pozitív visszajelzés biztosítja, hogy nekem a Születési dátumod egy térkép, és én vagyok hozzá a Gps. Írj bizalommal. Judit.

Sorselemzés e-mailban.
Hiszel a számmisztikában?
http://www.frabato.hu/szammisztika.html

Minden kor embere próbált bepillantani a jövő homályos függönye mögé. A matematika tudománya és s számmisztika már a kezdetektől kéz a kézben jártak. A számmisztika segítségével bonyolult számítások nélkül tudhatunk meg lényeges információkat e megtudni a témáról kérlek látogass el weblapunkra.

Hiszel a számmisztikában?
Numerológiai könyvek
http://ezokonyvek.hu/numerologia_szammisztika

A numerológia-számmisztika segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kaphatunk olyan kérdésekre, mint, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk, vagy sorsfeladatunk.

Numerológiai könyvek
Keul Ildikó, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop/szammisztika.php

Számmisztika alkalmazásával, útmutatást kaphat a személyiség fejlesztéséhez.

Keul Ildikó, Bp 18. ker.
Ingyenes kalkulátor
http://keulildiko.hu/joslas/szammisztikajoslas.php

A születési dátum megadásával megtudhatja a sorsszámának és a napszámának a jelentését, amik utat mutatnak a személyiség fejlesztéséhez.

Ingyenes kalkulátor
Mayer László - számmisztika, numerológia
http://www.mayerlaszlo.hu/szammisztika

Mayer László parapszichológus tevékenységét az alábbi tudományok és ezek színtézisei segítik: Extrapszichológia (Kronobiológiai pszicho genetika, betegség okok és következményeik, metafizika, pszi sebészet, filozófia), N.L.P. (Neuro Longvisztikai Programozás), Karma asztrológia, Numerológia, Pszichológia, Tarot, Radiesztézia, Tradicionális China Medicina, Ajurvédikus gyógyászat, Grafológia, Szu-jok, Csontkovácsolás, REIKI, Talpmasszázs stb.

Mayer László - számmisztika, numerológia
Rosta Erzsébet e-könyvei
http://rostae-books.com

Rosta Erzsébet legújabb honlapjáról letölthetőek eddig digitálisan nem publikált könyvei (Titokzatos számok; A kezed nem hazudik; Tenyérjóslás - Tenyerünkben a jövő?; Hiedelmek, hagyományok, babonák a világ minden tájáról; Kézdiagnosztika; avagy milyen betegséghajlamokat hordoz a kezünk?; Pályaválasztási tanácsadó - Alkalmazott kézelemzés), valamint a hiedelmek, babonák, mítoszok, vallások, népszokások, folklór, okkultizmus stb. témákban közzétett írásai, lexikon-szerűen rendszerezve. Oldala nem más, mint egy élő, folyamatosan fejlődő és bővülő ismerettár. A meglévő tartalom folyamatos felülvizsgálatával, kiegészítésével, illetve korrigálásával válik egyre terjedelmesebbé a lexikon. Az olvasók az új oldalon keresztül is felvehetik a kapcsolatot Rosta Erzsébettel, aki várja az írásaival kapcsolatos kérdéseket, hozzászólásokat, javaslatokat.

Rosta Erzsébet e-könyvei
Gua szám kalkulátor
http://www.sikeres-fengshui.hu/gua_kalkulator.php

Melyik a személyes életenergia számod? A születési dátumod alapján kiszámítható a személyes életenergia szám (GUA SZÁM), amely megmutatja, hogy otthonodban, irodádban mely irányokból érkezik a számodra kedvező energia, hol érdemes ülnöd, aludnod, tanulnod. Az irányok sorrendiséget is jelentenek. Lehetőség szerint otthonod bejárati ajtaja, tűzhelyed, ágyad, íróasztalod nézzen a négy kedvező irányod valamelyike felé.

Gua szám kalkulátor
vagyok.net névelemző oldal
http://vagyok.net/

vagyok.net - Névelemzés - Online névelemző. Csak magából a névből számos adatot tudhatunk meg, de ha még internetet is segítségűl hívjuk, egy kész enciklopédia tárul elénk. Vagyok.net honlapon kb. 2000 név + 50.000 vezetéknév szerepel...

vagyok.net névelemző oldal
Shift fóruma
http://www.numerologia.hu/

Köszöntelek Látogató! Egy olyan fórumra léptél, amely a numerológián kívül más, de ehhez mégis szorosan kapcsolódó témakörökben is lehetőséget nyújt a gondolatcserére.

Shift fóruma
Számok jelentései
http://ezotv.hu/erdekessegek/szamokjelenteseiaszammisztikaban

Az első és nagyon fontos azám, ami létünket meghatározza, az un. Életszám, születési szám, a születési év, hónap, nap összeadva. Az összeadást értelemszerűen addig kell folytatni, amíg egy jegyű számot nem kapunk, vagy ha esetleg 11-et, vagy 22-őt kapunk, mert ezek mesterszámok.

Számok jelentései
Kelta numerológia
http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Keltak/Kelta%20numerologia.htm

A numerológia ősi tudományának fejlődését mindig az a kérdés hajtotta, létezik-e a Sors vagy a Végzet, ami meghatározza az ember életét. A druidák ismerték a világ rendjét, értették és fenntartották a kozmikus egyensúlyt és tisztában voltak azzal is, a sors csak lehetőségeket ad, amiket lehet és kell is befolyásolni pozitív vagy negatív irányba. Ennek egyik módszere a numerológia, amely megadja a kulcsot ahhoz, hogy változtatni tudjunk az életünkön...

Kelta numerológia
Összetett számok jelentése
http://kinai-horoszkop.hu/cikkek/osszetett-szamok-szammisztika

Mindig érdekes és elgondolkodtató, hogy miként is alakult az összetett számok jelentése. Az öszzetett számok vizsgálata is sok érdekes tényre vezette a matematikusokat és a numerológusokat egyaránt.

Összetett számok jelentése
Négyoszlopos sorselemzés
http://kinai-horoszkop.hu/cikkek/negyoszlopos-sorselemzes/

A Négyoszlopos sorselemzés egyike a leghitelesebb sorselemző módszereknek és teljes szívvel ajánlom azoknak, akik egy hatékony eszközt szeretnének az élet titkainak megfejtéséhez.

Négyoszlopos sorselemzés
A Feng Shui titkos számai
http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=259

A kínai emberek a Feng Shui mellett mélyen hittek, s a mai napig hisznek a számok varázslatos erejében. Mint minden a természetben, a számokat is a jin és a jang elvéhez kötötték.

A Feng Shui titkos számai
life.hu - Kalkulátor
http://www.life.hu/life/szolgaltatasok/numerologia/index.html

A születési időpontunk megmutatja, mi a sorsunk,- azt, hogy milyen feladatot kaptunk, melyek azok a tulajdonságok, amelyek segítenek, hogy beteljesítsük a sorsunkat, és melyek azok, amelyek megnehezítik a dolgunkat. A sorsszámunk beszél arról, miben vagyunk tehetségesek, és milyen tanulási feladataink vannak, illetve, mi a legnagyobb probléma, amivel meg kell küzdenünk az életünk során.

life.hu - Kalkulátor
Numerológia - letölthető program
http://hezekiah.hu/aloldal/ezo/index.php?as_menu=1

Numerology - Letölthető Numerológia (számmisztika) program.

Numerológia - letölthető program
Rettenetes péntek 13 és társai
http://eletmod.transindex.ro/?cikk=74

Utánanéztünk, hogy is állunk ezekkel az apróságokkal. Mint kiderült, a legtöbb babona ősi vallási-misztikus képzetek burjánzása. Hogy Amerikában nincs 13. emelet, az valahol a zsidó számmisztika következménye!

Rettenetes péntek 13 és társai
Miért rossz szám a 13-as?
http://www.astronet.hu/vallas-es-tudomany/tudomany/miert-rossz-szam-a-13-as- ...

Amikor a naptár tizenharmadikát mutat, még azoknak is kellemetlen érzésük támad, akik nem babonásak. Nem szívesen időzítünk fontos találkozókat, elintéznivalókat erre a napra. Vajon miért lett mumus a tizenhármas? És mi áll a többi, jól ismert babona hátterében?

Miért rossz szám a 13-as?
A számok tudománya
http://hu.ezo.tv/cikkek/a-szamok-tudomanya.html

Már ősidők óta tanulmányozzák a számok rejtett jelentését és hatalmát Ahogy az asztrológusok a bolygókon és a zodiákus jegyein, keresztül tárják fel a kapcsolatokat, értékelik az energiákat, a kisugárzásokat és így közelítik meg a jövőt, a numerológusok a számokhoz fordulnak segítségért. „Nomen est omen” - „A név kötelez” a régi rómaiak szentül hitték. A név elárulja azt, hogy amilyen valójában az aki előttünk áll. És azt is, hogy az idő múlásával milyenné válik majd.

A számok tudománya
Grafológia és a számok
http://www.lelkititkaink.hu/grafologia_szamok.html

A kézírásokban megjelenő szimbólumoknak kiemelt jelentősége van. A számszimbolika az írásmintában fellelhető számoknak tulajdonít értelmet: olyan betűvariációknak, amelyek egy számot jelenítenek meg. Nézd meg saját, családtagjaid, barátaid írását hogy felfedezel-e bármilyen számot benne. Itt megtalálod a magyarázatot az egyes számjegyeknek tulajdonított jelentésekről. Ha próbát szeretnél tenni, vegyél elő saját írásodból egy mintát, és vizsgáld meg, találsz-e kézírásodban a számjegy szimbólumok közül. Jó szórakozást!

Grafológia és a számok
A misztikus 7-es szám
http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=4&cid=556

Vajon miért pont hét napból áll egy hét? És miért hét szín alkotja a szivárványt? Véletlen-e, hogy hét feje van a sárkánynak, és hetedhét országot bejárva lehet csak legyőzni? Egyszerű véletlenek ezek, vagy valamiféle misztikum övezi a hetes számot?

A misztikus 7-es szám
Hórusz Jósda
http://www.horusz-josda.hu/szammisztikaII.html

Hórusz Jósda - Számmisztika, sorselemzés. Sorselemzés a Vízöntőkor Számmisztikájával. Ha szeretne egy sikeresebb és boldogabb élet, készítessen Sorselemzést! A Hórusz Jósda Budapesten működik, ha nincs lehetősége személyes találkozásra, elemzést írásban is vállalok!

Hórusz Jósda
Nulla a születési dátumban
http://www.tisztalelekmuhely.hu/nulla-a-szuletesi-datumban

Különleges jelentéssel bír, ha nulla is szerepel a születési dátumunkban. A helyétől függően mutatja, hogy hol, milyen területeken lesz változatos, fordulatokkal teli az életünk, hol számítsunk elkerülhetetlenül változásra, átalakulásra, akár életünk során többször is.

Nulla a születési dátumban
Zöldtara sorselemzés
http://zoldtara.hu/szammisztika.html

Hiszed-e, hogy életedben előre kijelölt úton jársz és a születésnapod számai irányítják sorsodat? Ezek a számok segítenek, erősítenek és figyelmeztetnek. Hiszed-e, hogy születésnapodhoz érzelmek és feladatok társulnak? Pedig igaz!

Zöldtara sorselemzés
AnkhEzotéria webáruház
http://www.ankhezoteria.hu/

Mágia, Ezotéria, Feng-Shui gyertyák, jóskártyák, ingák, ezoterikus könyvek, meditáció, szimbólumok, csakraékszerek...

AnkhEzotéria webáruház
Ezoterikus kövek webshop
http://www.ezoterikuskovek.hu/

A kövek használatának több ezer éves története van, mind gyógyító hatásuk, mind ezoterikus vonatkozású és természetesen esztétikai is. Ékszerek, ajándéktárgyak, medálok, karkötők, szerencsefék, ezoterikus üvegcsék.

Ezoterikus kövek webshop
Numerológia és Tarot Blog
http://numerologiatarot-blog.blogspot.com/

Kari Szilvia blogja - Számmisztikáról, tarot-ról és mindenről, ami eszembe jut.

Numerológia és Tarot Blog
ezohírek.hu
http://ezohirek.hu/

ezohírek.hu - A legfrissebb ezoterikus hírek. Életmód, ezotéria, egészség, horoszkóp...

ezohírek.hu
Kutyanév-számmisztika
http://www.kutyafajat.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=160&Itemid=49

Ebben a sorozatban a házi kedvencek személyiségét fogjuk feltérképezni a számmisztika segítségével - hiszen kisállatainknak is van önálló személyiségük. Ebben a sorozatban a házi kedvencek személyiségét fogjuk feltérképezni a számmisztika segítségével - hiszen kisállatainknak is van önálló személyiségük.

Kutyanév-számmisztika
Astronet.hu
http://www.astronet.hu/

astronet.hu - Mindenkinek, akinek vágya, hogy ablakot nyisson az egész Világmindenségre. Az Astronet.hu széles körben ismert asztrológiai weboldal, mely a napi, heti, havi, éves horoszkóp mellett, egészségügyi és üzleti horoszkóppal, különböző jóslási módszerekkel, az ezotéria teljes skálájával ismerkedhetnek meg a látogatók. Az oldal népszerűségének záloga, hogy közérthetően beszél olyan témákról, amelyeket legtöbbször még a mai napig is misztikusan próbálnak beállítani. Az oldal másik vonzereje a sokoldalú témaválasztás. Segít eligazodni a tudomány és a misztika világában. Irányt ad a mai rohanó világban annak, akinek fontos a lélek, az érzelem, a belső út. Építően segíti az érzékeny és fogékony embert az ősi értékek és útmutatások által. Szolgáltatások széles skálája található a megújult oldalon: napi, heti, havi, üzleti, szerelmi, egészség és személyre szóló horoszkóp, párkapcsolati elemezés, tarot, holdnaptár, számmisztika, bioritmus számítás.

Astronet.hu
Interaktív jósda – Ismerje meg sorsszámát!
http://hu.ezo.tv/cikkek/interaktiv-josda-ismerje-meg-sorsszamat.html

Mindenkinek van sorsszáma! Tudja meg, melyik az öné! A sorsszám a számmisztika legelterjedtebb formája. Az az egyjegyű szám, amely a születési dátumból vagy a névből levezethető. Minden számnak szimbolikus jelentősége van, amit jóslás, jövendölés során előszeretettel alkalmaznak a számmisztikusok.

Interaktív jósda – Ismerje meg sorsszámát!
EZO.TV
http://hu.ezo.tv/

Az EZO.TV a világ vezető ezoterikus élő TV műsorokat gyártó társasága, dinamikusan fejlődik, bővül, havonta már több, mint 750 óra élő adást sugárzunk világszerte. Adásainkban kiváló képességű és szakmailag elismert jósok, jövendőmondók, asztrológusok, látók és gyógyítók válaszolnak hívóink kérdéseire és tanácsokkal segítik őket bármikor, amikor szükség van rájuk.

EZO.TV
Számmisztikai ikerpár kereső
http://szammisztika.hu/cikkek/ikerparkereso-mukodese/

Van számmisztikai ikerpárod? Találj könnyen ikerpárt magadnak, olvasd végig a leírást, úgy még könnyebb lesz...

Számmisztikai ikerpár kereső
Számmisztika Fórum
http://www.szammisztika.hu/forum/

Számmisztika - minden, amit tudni akarsz! Kérdezz! Számmisztikai Ikerpárom, hol vagy?

Számmisztika Fórum
Összeillőség kalkulátor
http://ezoterikus.hu/hir.php?id=5733

Írd be saját, majd párod vagy kiszemelted nevét a kalkulátorba, s azonnal megtudod, mennyire illetek össze! A számmisztika mindent elárul!

Összeillőség kalkulátor
Ingyen születési horoszkóp
http://ezoterikus.hu/ingyen_horoszkop.php

Add meg pontos születési adataidat: év, hónap, nap, óra, perc. Válassz országot! Helység: add meg születési helyed első 2-3 betűjét, nyomd meg a keresés gombot, s a rendszer felsorolja a lehetőségeket. Ezekből válassz! Egyéb adatokat a program automatikusan generál. Ha megvagy mindennel, nyomd meg az OK-t, s máris megkapod saját és pontos születési horoszkópodat!

Ingyen születési horoszkóp
Mi a lélekszámod? Olyan a szerelmed!
http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=11582

Mi a lélekszámod? Olyan a szerelmed! Online lélekszám kalkulátor.

Mi a lélekszámod? Olyan a szerelmed!
8 betű, mely megváltoztatta az egész világot
http://www.szammisztika.hu/cikkek/facebook-numerologia-szammisztika

8 betű, mely megváltoztatta az egész világot: F-a-c-e-b-o-o-k. Beszéljünk először magáról a filmről, illetve, hogy mit árulnak el a számok Mark Zuckerbergről és Facebookról!

8 betű, mely megváltoztatta az egész világot
Hirdetések
Oldal leírása
szammisztika.wyw.hu: Számmisztika katalógus - numerológia, numerológus, sorselemzés, ezoterika. Számmisztika online, névelemzés, kalkulátorok, számmisztikai elemzések.
Gyűjteményünkben 113 válogatott számmisztika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 113 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25468