Számmisztika cikkek, érdekességek > Számmisztika, numerológia - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Számmisztika cikkek, érdekességek > 10 weboldal. Kategória leírása: Számmisztikával kapcsolatos cikkek, érdekességek.
Szponzorált linkek
Neve miatt halt meg Daróczi Dávid?
http://www.csillaginfo.hu/index.php/csillaginfo/82-dar

Az Esti Hírlap numerológus segítségével keresi a választ: kiolvasható-e az öngyilkos vég a volt kormányszóvivő születési dátumából, valamint eredeti- és választott nevéből? Kiss Zoltán Zéro a fenti kérdésre egyértelműen igennel válaszol. Mint az ismert numerológus mondja, születési dátumunk adott, de nevünk megváltoztatásával olyan energiákat hozunk be életünkbe, amelyek segíthetik, vagy éppen - mint Daróczi esetében is - rombolhatják személyiségünk és sorsunk alakulását. A numerológus az estihirlap.hu felkérésére röviden elemzi Daróczi Dávid adatainak azon fontos elemeit, amelyek a tragédia bekövetkezéséhez vezethettek...

Neve miatt halt meg Daróczi Dávid?
Szerencseszámok a kínai numerológiában
http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=10819

A kínaiak mindig nagyon tudatosan foglalkoztak a számok szerencsés tulajdonságaival és szimbólum értékükkel, így akár sikerült megkettőzniük is a szerencséjüket.

Szerencseszámok a kínai numerológiában
Gyűrűk Ura és a számmisztika kapcsolata
http://www.asztralfeny.hu/szammisztika/gyurukura.php

Bizonyára sokan felfigyeltek arra a "Gyűrűk Ura" című könyv olvasása, illetve a film nézése közben, hogy a Gyűrű szövetsége pontosan 9 tagot számlál. Aki a számmisztika iránt egy kicsit is érdeklődik annak fejében, nyomban megfogalmazódik a kérdés: Melyik karakter melyik szám rezgését képviseli az 1-től 9-ig terjedő számmisztikai rendszerben. Célom, hogy bemutassam a számmisztika mind a 9 típusát a Gyűrűk Ura - Gyűrű szövetségének 9 karakterén keresztül. Ez a 9 típus gyakorlatilag lefedi az emberi sors teljes útját.

Gyűrűk Ura és a számmisztika kapcsolata
Lehetőségek ...születésünk pillanatától
http://www.zoldujsag.hu/cikk.php?id=50&bb=925

A számok világa sokunktól távol áll. Akinek nincs érzéke a matematikához, örül, ha nem kell alkalmaznia. Az ókori tudósok nem csak ismerték a számok misztikus töltését és hatalmát, de alkalmazták is azt. Látták az emberek sorsát, a szerencsés és szerencsétlen napokat, hogy hogyan alakul egy-egy életút, mikor szabad házasságot kötni, vagy akár hadba indulni. A számmiszitka több ezer éves atlantiszi tudomány, amit Püthagorasz kétezerötszáz évvel ezelőtt továbbfejlesztett. Létrehozott Itáliában egy iskolát, aminek az alapján mi is tanítjuk a számmisztikát. A számok misztikus tartalmát vizsgálta, és megfigyelte, hogy a bolygók hatással vannak az emberek természetére.

Lehetőségek ...születésünk pillanatától
Az Omyno egy gyakorló numerológus szemével
http://sophiastarmagazin.bloglog.hu/2010/11/04/az-omyno-egy-gyakorlo-numerol ...

Az Omyno a visszatérés képlete Salinger Richárd új könyve, az Édesvíz kiadó gondozásában jelent meg. Szeretem a könyvet. Kedves, szellemes, szórakoztató és elgondolkodtató egyben. Azt gondolom, hamar bestseller lesz belőle és ennek nagyon örülök. Már az első pillanatban gyanakodtam, hogy a római számokkal jelzett fejezetek a tarot nagy Arkánumaival vannak összefüggésben és ez a sejtésem hamar be is igazolódott, amikor –nem bírván kivárni a képlet megfejtését- eléggé el nem ítélhető módon elolvastam előre az utolsó fejezetet.

Az Omyno egy gyakorló numerológus szemével
A 11 -es számról! (elgondolkodtató....!)
http://egyamagyar.ning.com/forum/topics/a-11-es-szamrol?xg_source=activity

A 11 -es számról! (elgondolkodtató....!) Tóth Béla numerológus képe. A titok a 11 szám mögött! Félelmetes – olvasd végig és próbáld ki. Ha nem hiszel a véletlenekben – akkor is olvasd végig, nagyon érdekes.

A 11 -es számról! (elgondolkodtató....!)
Mátyás király és a számmisztika
http://alternativgyogymodok.hu/magazin/matyas-kiraly-es-a-szammisztika

együnk egy kis történelmet, és kössük össze egy teljesen másfajta tudománnyal. Csak egy kis érdekesség, hogy mi mindenre is használható még a számmisztika...A minap Szántai Lajos DVD-t néztem. Ő egy óriási történész, szeretem, mert azt tanítja, ami kimaradt a könyveinkből.. És engem mindig az érdekelt. No de nem is ez az érdekes. Az előadásán elhangzott egy dátum: Hunyadi Mátyás születési dátuma. Vagyis csak feltételezés, mert nem tudják megállapítani, hogy 1443. 02. 23-án, vagy 24-én született...

Mátyás király és a számmisztika
Heti hetes, a számok nem hazudnak!
http://alternativgyogymodok.hu/magazin/heti-hetes-a-szamok-nem-hazudnak

A minap kaptam egy felkérést, hogy néhány sokak számára jól ismert közéleti személyre nézzek rá a számmisztika szemével. Minden héten egy újabb tagról írok egy néhány soros elemzést. Nem célunk mély titkokat felfedni, ezeket meghagyjuk a bulvárlapoknak. Inkább egy számmisztikai összefüggésben való rendszerezést kínálok. Jáksó László műsorvezető - Gyöngyösi Kincső elemzése.

Heti hetes, a számok nem hazudnak!
8 betű, mely megváltoztatta az egész világot
http://www.szammisztika.hu/cikkek/facebook-numerologia-szammisztika

8 betű, mely megváltoztatta az egész világot: F-a-c-e-b-o-o-k. Beszéljünk először magáról a filmről, illetve, hogy mit árulnak el a számok Mark Zuckerbergről és Facebookról!

8 betű, mely megváltoztatta az egész világot
Kutyanév-számmisztika
http://www.kutyafajat.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=160&Itemid=49

Ebben a sorozatban a házi kedvencek személyiségét fogjuk feltérképezni a számmisztika segítségével - hiszen kisállatainknak is van önálló személyiségük. Ebben a sorozatban a házi kedvencek személyiségét fogjuk feltérképezni a számmisztika segítségével - hiszen kisállatainknak is van önálló személyiségük.

Kutyanév-számmisztika
Hirdetések
Oldal leírása
szammisztika.wyw.hu: Számmisztika katalógus - numerológia, numerológus, sorselemzés, ezoterika. Számmisztika online, névelemzés, kalkulátorok, számmisztikai elemzések.
Gyűjteményünkben 113 válogatott számmisztika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 113 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25468